onsdag 21 juli 2010

"Eremos"

Haha ja jag har blivit kallad eremit, "du har slutat blogga och sitter bara med dina böcker istället!" haha ,sorry Linda .

Ska skriva ett ordentligt inlägg snart .jag lovar ,kanske ikväll ,beroende på när jag kommer hem från Ella .!

Annars så funkar livet bra ,det är cp varmt ,får reda på fredag vilket datum vi flyttar till New York ,Mamma och Nea och Henrik kommer om mindre än en månad .

Så ,nu ska jag iväg o laga lasagne i Belmont .!

3 kommentarer:

  1. Härligt att du skriver lite min eremit :)

    Jag vet att du har det sååå himla bra och följer dig enträget på din blogg, trots att du inte uppdaterar så mycket. Men du, gör precis som du vill! Visst är det härligt att drunkna i en bra bok!

    Älskar dig
    Vi ses om inte allt för lång tid <3

    SvaraRadera
  2. på tal om böcker måste jag bara tipsa dig om "I hope they serve beer in hell" om du inte har läst den redan så LÄS den! :P helt seriöst den roligaste och bäst skrivna boken i världen :P tror verkligen du hade tyckt om den lika mycket som jag ;)

    SvaraRadera
  3. Hej Johan. Har varit dalig pa att kommentera din blogg o ar givetvis glad var gang du har gjort det men var lugn jag kollar bade Lindas o Hannas o dar ar du med din filur....Ja da ar det snart dax att packa for att bege sig hem till Svealand , usch vad tiden gar fort har varit har nu i 3 v o kommer hem pa tisdag. Malin hoppas kunna halsa pa ert lilla Boston gang nu i oktober o att de tar en svang till NY...Ha det bast o mys med mammi o syrran o Henke. Kramar o vi hors nar vi hors...

    SvaraRadera