onsdag 24 augusti 2011

"fullt upp!"

SÅ DÄR! jag har haft problem med min blogg, eller rättare sagt med Blogspot. Jag har inte kunnat kommentera andras bloggar eller ens kunnat posta mina egna inlägg, Det har Sandra fått göra åt mig! men nu verkar det funka så jag tar chansen och klottrar lite!

Min semester börjar lida mot sitt slut och med 6 dagar kvar har jag idag sprungit för första gången på lääänge. Efter att ha joggat 3 kilometer på nästan 20 minuter och försämrat mitt minuts-genomsnitt med nästan en hel minut smakade blodet surt i munnen. Men det taggade mig att direkt få spända ben! Jag ser fram emot en höst med mycket bastubadning, druvor, löprundor och kyckling! Sommaren får jag se som en ... inkörningsperiod. Nu tar vi hösten med storm!

Jag har nu varit utan Sandra i ett bra antal dagar och det är inte alls kul .Saknar henne och vi leter lägenhet som dårar för att kunna flytta ihop så fort som möjligt!



September är sista månaden med ENBART högvakt. I oktober tar vi av oss blåkläderna och kryper i grönkläderna för pur militärutbildning. Några enstaka högvaktstillfällen kommer det dock under hösten och vintern. Ett särskilt tillfälle är den 23-25 december då jag ska vakta vår majestäts boning. Jag lämnar det där, ni som känner mig vet hur jag känner inför att missa julen.

Som ni ser så bjuder Hösten på mycket roligt! livet är bra underbart <3

Ikväll blir det Pizza och apornas planet med Daddys och Lille Macke! Eftersom vår trio var på bio igår och så Apornas Planet (R)Evolution, kan jag inte tänka mig något mer passande än att se vad som händer efter att aporna gone crazy! (eller gone smart? beror på hur man ser det)


Så här lustig såg Sandra ut när vi åt pizza i Cali!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar