lördag 3 april 2010

25 grader

Oj oj vilken helg det varit hittills .! Igår var jag på cheescake factory med Emelie och hon introducerade Arlinda för mig .en grymt trevlig tjej som har extrema sociala förmågor.

Idag har jag haft min första lektion .! Jag läser en Kurs på Mass Bay Community College .En kulturkurs tror jag det är ... vi har diskuterat presidenter idag . Hannah var med på lektionen .! grymt kul .
Efter de timmarna i skolbänken var det äntligen dags att lapa i sig solen .! 25 grader molnfritt säger jag bara .! jag, Emelie och hennes (och nu även mina) vänner, Sara, Lovisa, Ida drog till Boston Common .en fin park i Boston som lockar många ungdomar . Vi la oss i gräset och där satt vi i några timmar och bara njöt .Alex från Wales (lärde känna henne idag på Massa Bay kursen) kom förbi och snackade en stund .

runt 6.30PM drog jag, Emelie, Sara, Lovisa och Ida till Fire & Ice .en restaurang med en fantastisk buffé. All mat var rå ,så plockade man på sig vad man ville ha ,sen gick man till en rund "counter" och i mitten av den fanns en gigantisk .... inte spis ,eller jo ,en gigantisk rund spis ,med 4 kockar som på roligaste sätt jobbade med att steka folks mat .skit roliga latjare var dem .! billigt var det väl också ,17 dollar .Dit ska vi i sommar mamma och Linnea .! :D

Efter det trallade vi runt lite i Boston .det var tydligen en Anime Convention idag ,så sjukt många nördar rände runt utklädda till diverse imaginära idoler .

Vi gick förbi biblioteket och där var grymt mycket folk samlat .Då höll man tydligen på att spela in pilotavsnittet till en ny serie som eventuellt ska sändas på ABC om några månader .! Boston's Finest hette den .. Coolt .!
'
JUST DET .!
Bokade florida i Torsdags .! mamma och Linnea komemr flyga hit till boston i Augusti ,bo här i huset i några nätter ,vi kommer utforska Boston och dess närområde ,och sedan flyger vi tillsammans til lFlorida .! vi kommer bo mitt på Miami Beach :D lagom kul .? men det slutar inte där ,igår bokade jag äntligen vegas resan .!! så nu rä det helt 100% . Jag kommer fira min 21 års dag på Bellagio, MGM Grand, Caesars Palace, Planet Hollywood, Mandalay Bay, Monte Carlo, Mirage ... Hehe kommer väl inte kunna besöka alla Kända casino ,men Bellagio, MGM grand, Caesars Palace och Mirage är ju bara måsten .!! :D

Nu är det sove time .Imorgon blir en hel dag med tjejerna i Boston Common igen .!
Kram


Emelie och Arlinda på Cheescake Factory


Emelie och Arlinda har bokat varsin Ipad ... Eller ..... hahaha nä de har dem inte ,men här kommer kön börja när Ipad släpps . ( den släpptes idag den 3:e men fotot togs den 2:a)


Boston Common :)


Ida, Lovisa, Ellemie och Sara :D


Alexandra till höger och hennes tyska vän till vänster


Så här stekte de vår mat på Fire & Ice .!


Här spelar de in en del av pilotavsnittet till "Boston's Finest"


En Nörd utklädd till något ur Super Mario gissar jag på

3 kommentarer:

  1. EN shy guy på struts :P helt rätt att det är från mario ;)

    ser ut typ såhär i spelet :
    http://www.i-mockery.com/romhacks/smb2-xmas/birdo.gif

    :)

    SvaraRadera
  2. Hahaha tack ville .! o grattis till datorn btw .! :)

    SvaraRadera
  3. SAKNAR DIG! Vill bara att tiden ska gå fortare än vad den gör. Love you <3 / nea

    SvaraRadera