tisdag 9 februari 2010

Sällan ..




Men ååhh nu har jag fått nåt dille här ... nu har jag gjort min andra nya header idag .blir inte riktigt nöjd ... lägger upp de tre headerna jag har ,så kan ni väl lämna en kommentar om vilken ni gillar mest?

8 kommentarer:

  1. Det var inte lätt men den sista tycker jag....Ha det bra. Kram

    SvaraRadera
  2. Den i mitten är sjukt snygg! Den ska du ha, blir avis på den... :) Hihihi, tack för att du frågato m jag får komma mihihihi... :D Vi lär prata imorrn i telefon!!

    SvaraRadera
  3. Jag gillar den i mitten bäst...men tycker att det är trevligt att se nån ny emellanåt- Som läsare är variation angenämt.

    Tacksam läsare av din blogg

    SvaraRadera
  4. Hej min goe påg. Jag tycker inte som din mamma denna gången. Jag tycker den översta är bäst. Jag älskar att se ditt face riktigt. Men å andra sidan kanske det är mysigt att variera. Idag gäller det om Marcus skall få nytt hus eller inte. Du vet väl att de har sålt sitt gamla, Vi håller tummarna. Hörs , massor av kramar från mormor

    SvaraRadera
  5. Jag tycker nummer 2, =)

    Du verkar ha det toppen, hoppas vi ses snart! Kraaam

    SvaraRadera
  6. Hei. jeg Googlet ''aupair blogg'' å havnet inn på din blogg Johan. Er selv en Gutt/mann på 20 år som skal søke om å bli aupair i usa. Har bare noen spørsmål/frogor( som det heter på svensk). Var det vansklig for deg å finne vertsfamilie siden du er gutt? er jo ikke så vanlig at gutter søker om å bli aupair. Trives du med vertsfamilien din? Håper på svar på mine spørsmål/ frogor:P. Hilsen Sindre fra Norge!

    SvaraRadera
  7. Hej norske anonym! härligt att du vill bli au pair! jag kan starkt rekomendera det! Det är inte svårt som kille, även om det är betydligt vanligare att tjejer söker, så finns det värdfamiljer som bara vill ha en kille som au pair. Jag trivs mycket bra ,har hamnat i en helt underbar familj! Sök så fort du kan ,kom iväg från norden!

    SvaraRadera